Taustaa

-Taksisi Turussa-

Ajuriliikkeen juuret alkavat jo suvun ammattiautoilusta 30-luvun lopulta, yhtämittaisena jatkumona sieltä 1980luvulle asti rahtipuolella, 80luvulla hetken myös bussipuolella ja 2010-luvulle asti rahtipuolen hommissa.

Ajuriliikkeen tarina alkoi 2017, museoautotilausliikenteellä, josta se sitten heinäkuussa 2018 siirtyi taksiliikenteen puolelle.

Meille ensisijaisen tärkeää on ollut aina asiakastyytyväisyyden lisäksi työntekijöiden tyytyväisyys, tarjoamme paljon työntekijöillemme taksialalla harvinaisia etuuksia, sekä kuljettajamme vaikuttavat kalustovalintoihimme sekä kalustomme kehitykseen yhdessä asiakaspalautteen kanssa.

Teemme myös yhteistyötä muiden taksiyhtiöiden kanssa, jotta pystymme tarjomaan asiakkaalle parhaimman mahdollisen palvelun, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Hyvänä esimerkkinä yrityksestämme parantaa asioita on myös alla oleva kampanja.

Lokakuu 2019: Kympin kyydeillä tehtiin hyväntekeväisyyttä! Torstaina 10.10.2019 enintään 10 kilometrin pituiset taksikyydit Turun alueella vain 10 euron kiinteään hintaan! Kuljetukset varataan ennakkoon Kattelmaki.fi-sivuston kautta (www.kattelmaki.fi/ennakkotilaus). Järjestämme hyväntekeväisyyskampanjanyhteistyössä Kattelmäen kanssa, jonka aikana kaikkien ennakkoon tilattujen kuljetusten tuotoista lahjoitetaan 10% Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta Turun Lastenklinikalle. Varaudumme koko kalustollaan kysyntään, mutta kaikille ei kampanjahintaisia kyytejä voida taata. Varaa matkasi heti ja tee hyvää! Mikäli et tarvitse kyytiä mutta haluat kuitenkin osallistua, voit tehdä lahjoituksen myös suoraan osoitteessa https://oma.kummit.fi/turku/16-1660 #kummitila #lastenklinikoidenkummit